GJ Consulting AB

Västra Götalands län

Information

GJ Consulting AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Hjo som är den kommunen där GJ Consulting AB finns. I Hjo så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. GJ Consulting AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket GJ Consulting AB har haft sedan 2007-08-03. GJ Consulting AB har funnits sedan och 2007-08-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till GJ Consulting AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hammarsv. 28, 544 32, Hjo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0503-31308.

Hjo arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är GJ Consulting AB Privat, ej börsnoterat.

GJ Consulting AB har idag 556719-8568 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för GJ Consulting AB

Bolaget ska bedriva försäljning, installation och service av vattenreningsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I GJ Consulting AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jakobsson, Per Gunnar Börje som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Anna Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Venemyr, Ingemar Torsten Kenneth som är född 1949 och har titeln Revisor, Lenz, Britt-Marie Agneta som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Revisionsbyrån Venemyr AB som är född och har titeln Revisor, .